Industrigolv

Fogfria epoxigolv för en bättre arbetsmiljö.
Industrigolv, storköksgolv och butiksgolv.

A.H thermo & frys service har specialiserat sig på fogfria epoxigolv som är ytförstärkta med en epoxigolvmassa som ger mycket slitstarka
och lättskötta golvytor med lång livslängd.

A.H Thermo & Frys Service har sedan 1988 specialiserat sig på fogfria golv och industrigolv.

Obehandlade betonggolv har en sämre slitagestyrka än epoxigolv och suger därför lättare upp oljor och andra föroreningar i golvytan. Betonggolv har även sämre kemikalieresistens än epoxigolv och betonggolv dammar lättare samt är svårare att hålla rena. Därför är obehandlade betonggolv ofta ohygieniska. Genom att motverka dammbildning på golvet så får man mer lättstädade lokaler. Med epoxigolv får du och dina anställda en hygienisk och bättre arbetsmiljö.

Industrigolv är speciellt lämpade att lägga epoxigolv på eftersom epoxi är extremt slitstarkt och lätt att hålla rent.

Välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig med rätt epoxigolv och ett golvsystem som passar för ditt behov!

Komplett leverantör av Industrigolv i Stockholm sedan 1988

Vi har sedan 1992 specialiserat oss på industrigolv. Vår långa erfarenhet gör att vi kan erbjuda dig en bra systemlösning med funktion och bra ekonomi för ditt industrigolv.

Bra industrigolv

Det finns många kriterier man behöver tänka på för att få ett bra och funktionellt industrigolv. Ett riktigt bra industrigolv skall hålla för hårt slitage och vara fritt från skarvar och fogar för att skapa ett funktionellt och hållbart industrigolv.

Ett bra industrigolv ska inte bara vara miljövänligt utan även vara lätt att hålla rent och smälta in i miljön.

Canadian Plastic Flooring har lång erfarenhet av industrigolv och med vår breda förankring i branschen och erfarna medarbetare erbjuder vi inte bara kostnadsfria besiktningar utan även vår kompetens för att hitta en bra lösning för ditt industrigolv.

Tveka inte att kontakta oss eller via vårat kontaktformulär så hjälper vi dig att hitta en bra lösning för ditt industrigolv. Vi är stationerade i Stockholm men tar även uppdrag i övriga delar av Sverige.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com